№ 327 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс та передачу в оренду нерухомого об’єкту”

08.07.2016 498

№ 327 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс та передачу в оренду нерухомого об’єкту”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХІ  сесія сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  8 липня 2016 р. № 327

Про взяття на баланс та передачу

в оренду нерухомого об’єкту

Розглянувши клопотання ФОП Загродської Н.О., керуючись ст. 26 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:

  1. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради взяти на баланс нерухомий об’єкт (басейн), що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, між вул. Шевченка та вул. І.Франка, орієнтовною площею 180,0 м2.
  2. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради передати в оренду нерухомий об’єкт (басейн), що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, між вул. Шевченка та вул. І.Франка, орієнтовною площею 180,0 м2 ФОП  Загродській Н.О., для використання в підприємницькій діяльності (літній майданчик), на період  з 01.08.2016 року по 01.07.2019року.

2.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Загродської Н.О. встановити в розмірі 10 грн. за 1 кв. м. в місяць, на період з 01.08.2016 року по 31.12.2016року.

  1. Зобов’язати орендаря виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, провести експертну оцінку, забезпечити утримання нерухомого об’єкту та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
  2. Дане рішення є підставою для оформлення права власності на нерухомий об’єкт за адресою: м. Дрогобич, між вул. Шевченка та вул. І.Франка, орієнтовною площею 180,0 м2 за територіальною громадою м. Дрогобича  в особі Дрогобицької міської ради.
  3. Реконструкцію чаші провести з врахуванням проекту благоустрою парку.
  4. Виконання даного рішення доручити КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О.Майданюк).
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

 

Міський голова                                                                           Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту