№ 2288 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про включення в перелік для продажу права оренди на земельних торгах земельної ділянки на вул. Самбірській”

19.03.2020 862

№ 2288 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про включення в перелік для  продажу права оренди на  земельних торгах земельної  ділянки на вул. Самбірській”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
64 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 19.03.2020 року № 2288

Про включення в перелік для
продажу права оренди на
земельних торгах земельної
ділянки на вул. Самбірській

З метою наповнення дохідної частини бюджету м. Дрогобича, керуючись ст.134-138 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Включити до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку площею 1,6га, категорія земель – землі рекреаційного призначення; цільове призначення – для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (КВЦПЗ 07.02), що розташована за адресою: Львівська область, м. Дрогобич, (в межах населеного пункту), вул. Самбірській.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 даного рішення, з метою продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі аукціону.
3. Відповідно до п.5.ст.135, п.5 ст.136 ЗКУ фінансування підготовки Лоту до продажу на земельних торгах та проведення земельних торгів здійснити без використання бюджетних коштів, за рахунок коштів Виконавця земельних торгів, на підставі договору про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону між Організатором торгів та Виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат Виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачуються Переможцем земельних торгів.
4. Доручити міському голові укласти Договір із спеціалізованою організацією ПП «Фірма «СОМГІЗ» – Виконавцем земельних торгів про підготовку Лоту до проведення та про організацію і проведення земельних торгів у формі аукціону.
5. Виконавчому комітету забезпечити подання на затвердження сесією міської ради, розроблений та погоджений в установленому законом порядку, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту