Про затвердження Програма розвитку доріг загального користування державного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади на 2021р

13.01.2021 2234

Про затвердження Програма розвитку доріг загального користування державного значення Львівської області  в межах Дрогобицької територіальної громади на 2021р

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__________сесія ____ скликання
РІШЕННЯ

від ____ __________ 20 __ року № ____

Про затвердження Програма розвитку
доріг загального користування
державного значення Львівської області
в межах Дрогобицької територіальної
громади на 2021р

З метою поточного ремонту існуючої мережі автомобільних доріг загального користування державного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади, підвищення безпеки учасників дорожнього руху, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від __________20 _ року № ____ «Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово –комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № _____від _________ 20 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ______ 20 року), та керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму розвитку доріг загального користування державного значення Львівської області в межах Дрогобицької територіальної громади на 2021р. згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217461 « Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту