№ 125 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються КП «Служба муніципального управління» ДМР”

20.04.2021 1794

№ 125 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються  КП «Служба муніципального управління» ДМР”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.04.2021 №125

Про затвердження тарифів на ритуальні
послуги, що надаються КП «Служба
муніципального управління» ДМР

Відповідно до п.п. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про поховання та похоронну справу», вимог Необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, затвердженого наказом Державного комітету України з питань ЖКГ від 19.11.2003 №193, Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності, затвердженої наказом Державного комітету України з питань ЖКГ від 19.11.2003 №194, наказу Міністерства з питань ЖКГ України від 03.03.2009 № 52 «Про затвердження норм часу на надання ритуальних послуг та виготовлення предметів ритуальної належності», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Встановити тарифи на послуги, передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг згідно з додатком 1.
2. Встановити тарифи на інші послуги, що не входять до необхідного мінімального переліку, згідно з додатком 2.
3. Директору КП «Служба муніципального управління» ДМР В.Суді забезпечити належне оформлення всіх бухгалтерських та фінансових документів відповідно до діючих законодавчих актів з надання послуг населенню міста.
4.Рішення виконавчого комітету від 18.06.2020 №144 «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються КП «Служба муніципального управління» ДМР» вважати таким, що втратило чинність.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів,
керуючий справами виконкому В.Коцюба

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту