№ 578-р Про заходи щодо мінімізації кіберзагроз, пов’язаних із месенджером Telegram

10.10.2024 5907

№ 578-р Про заходи щодо мінімізації кіберзагроз, пов’язаних із месенджером Telegram

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 10.10.2024 № 578-р
Про заходи щодо мінімізації
кіберзагроз, пов’язаних
із месенджером Telegram

З метою інформаційної безпеки для обмеження можливостей та використання месенджера Telegram на службових комп’ютерах (пристроях), враховуючи витяг з протоколу засідання Національного координаційного центру кібербезпеки при Раді національної безпеки та оборони України від 19 вересня 2024 року №24, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Керівникам структурних підрозділів Дрогобицької міської ради до 10.10.2024 року припинити використання месенджера Telegram у структурних підрозділах на службових комп’ютерах (пристроях) Дрогобицької міської ради, згідно додатку.
2. Призначити відповідальною особою з питань проведення організаційно-правових заходів, відповідно до політики використання месенджера Telegram у структурних підрозділах Дрогобицької міської ради, головного спеціаліста, уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції Л. Пелещак.
3. Призначити відповідальною особою з питань проведення технічних заходів (зокрема, шляхом упровадження технічних налаштувань) для обмеження можливостей встановлення та використання месенджера Telegram на службових комп’ютерах (пристроях) працівників Дрогобицької міської ради, завідувача сектору інформаційних технологій, аналізу та цифрової трансформації В. Герія.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Віталія Вовківа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту