Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Дрогобицької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

12.05.2022 1075

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Дрогобицької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

До відома суб’єктів господарювання та мешканців міста

Для розгляду питання на черговому засіданні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради виноситься проект рішення «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».
1.Стислий виклад проекту регуляторного акту (Проект рішення Про встановлення тарифів):
У зв’язку з запровадженням на території України правового режиму воєнного стану, відповідно до протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №8 від 09.05.2022, враховуючи стрімке зростання цін та дефіцит палива на автозаправних станціях, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
Встановити тариф на перевезення одного пасажира в розмірі 15,00 грн., пасажирам, які зареєстровані або фактично проживають (підстава – Акт обстеження матеріально-побутових умов сім’ї) у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади та належать до категорії осіб, передбачених пунктом 2 додатку до даного рішення, надати право на 20 безкоштовних проїздів, це право виникає з моменту отримання «Картки дрогобичанина», Пасажирам на міських маршрутах загального користування у м. Дрогобичі, які проводять оплату безготівково за допомогою «Картки дрогобичанина», надати знижку в розмірі 2,00 грн.
2. Зауваження та пропозиції можуть бути подані:
– за поштовою адресою: 82100, Львівська область, м. Дрогобич пл. Ринок, 1;
– за електронною адресою: [email protected]
3. Проект регуляторного акта розміщено у місцевому часописі «Галицька зоря» та на офіційному WEB сайті Дрогобицької міської ради: http://www.drohobych-rada.gov.ua
4.Строк прийняття зауважень та пропозицій до 13.06.2022 року.
5. Зауваження та пропозиції приймаються в електронному та паперовому вигляді.
6. Аналіз впливу регуляторного акта

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту