Про будівницво інженерно – транспортної інфраструктури будинків котеджного типу по вул. Парковій в м. Дрогобичі

10.10.2017 449

Про  будівницво інженерно – транспортної  інфраструктури будинків  котеджного  типу  по  вул. Парковій  в  м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________201 року № ______

Про будівницво інженерно –
транспортної інфраструктури
будинків котеджного типу по
вул. Парковій в м. Дрогобичі

З метою забезпечення прав громадян міста Дрогобича на будівництво індивідуальних будинків котеджного типу , враховуючи рішення виконкому Дрогобицької міської ради від 11.05.2016 № 112 « Про будівництво кварталу індивідуальної забудови на вул. Парковій в м.Дрогобичі» та рішення виконкому Дрогобицької міської ради від 17.08.2016 № 175 « Про внесення змін до рішення виконкому від 11.05.2016 № 112», Положення «Про порядок виділення громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва», затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 03.10.2017 № 871,керуючись ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради , відповідно до ст.ст122,123 Земельного Кодексу України, ст.25 ,ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В.Бохонок) виступити замовником по об’єкту: «Будівництво інженерно – транспортної інфраструктури будинків котеджного типу по вул. Парковій в м.Дрогобичі» .
2.Вартість проектування та будівництва інженерно – транспортної інфраструктури для однієї земельної ділянки під будівництво будинку котеджного типу по вул. Парковій в м.Дрогобичі становить 318516,15 грн. згідно розробленої проектно – кошторисної документації проектною організацією ПП «Крокус».
3. Громадяни, які дали згоду на укладання та виконання угоди на пайову участь в розвитку інженерно – транспортної інфраструктури будинків котеджного типу, до моменту отримання рішення сесії на виділення земельної ділянки повинні укласти договір пайової участі на будівництво інженерно – транспортної інфраструктури будинків котеджного типу по вул. Парковій в м.Дрогобичі з КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В.Бохонок ) та здійснити його оплату, згідно з п.2. даного рішення.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію
ради з питань регулювання земельних відносин ( І.Дзюрах) та постійну комісію ради з питань житлового – комунального господарства, будівництва економії довкілля , архітектури, транспорту та зв’язку.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту