Про введення в експлуатацію новозбудованого водопроводу

10.06.2024 3620

Про введення в експлуатацію  новозбудованого водопроводу

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______

Про введення в експлуатацію
новозбудованого водопроводу

Розглянувши листа КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради від 03.06.2024 № 2457 про введення в експлуатацію новозбудованого водопроводу, відповідно до проекту “Капітальний ремонт дороги по вул. Війтівська Гора (від буд. №85 до перехрестя з вул. Івана Богуна) в м. Дрогобич Львівської області”, керуючись ст. 30, ст. 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради (Р. Шагала):
1.1. Відповідно до проекту провести роботи з підключення новозбудованого водопроводу до чавунного вуличного водопроводу Дн-150 мм та ввести його в експлуатацію.
1.2. Письмово повідомити мешканців приватної житлової забудови про необхідність влаштування нового водопровідного вводу від межі ділянки до водомірного вузла впродовж 30 календарних днів з часу введення в експлуатацію новозбудованого водопроводу.
1.3. Після завершення терміну, який встановлено в листі-повідомлені, вивести з експлуатації чавунний вуличний водопровід Дн-150мм.
1.4. Водопостачання споживачів здійснювати тільки по новозбудованих мережах.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) передати на баланс КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради (Р. Шагала) новозбудований водопровід на вулиці Війтівська Гора в м. Дрогобич.
3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на директора Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради А. Паутику.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту