Про включення до переліку земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної ділянки

21.11.2022 5448

Про включення до переліку  земельної ділянки, право оренди якої підлягає  продажу на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання  дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про включення до переліку
земельної ділянки,
право оренди якої підлягає
продажу на конкурентних засадах
(на земельних торгах у формі
електронного аукціону) та про надання
дозволу на виготовлення технічної
документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
земельної ділянки

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від ___.____.2022р.),, керуючись ч. 2 ст. 124, ст. 134 Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, міська рада в и р і ш и л а:

1. Включити до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), наступну земельну ділянку:
1.1. Земельну ділянку площею 8,9533 га на вул. Євгена Коновальця, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:033:0042, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення, з метою підготовки лотів до продажу права оренди на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лотів для проведення земельних торгів.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин..

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту