Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій та передачу в постійне користування земельної ділянки

15.08.2022 5419

Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій та передачу в постійне користування земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про внесення змін в рішення
Дрогобицької міської ради,
про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
для будівництва та обслуговування
будівель громадських та релігійних
організацій та передачу в постійне
користування земельної ділянки

Розглянувши заяву Управління Дрогобицько-Самбірської Єпархії Української Православної церкви (Православної церкви України) та матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12, 92 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку п. 3, 5 ст. 25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни в підпункт 1.1. п. 1. рішення Дрогобицької міської ради від 21 квітня 2022 року № 1103 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій» у зв’язку із змінами в площі земельної ділянки та викласти його в наступній редакції:
1.1. Управлінню Дрогобицько-Самбірської Єпархії Української Православної церкви (Православної церкви України), надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 6042 кв.м. на вул. Трускавецькій, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

2. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у постійне користування земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій:
2.1. Управлінню Дрогобицько-Самбірської Єпархії Української Православної церкви (Православної церкви України), земельну ділянку площею 6042 кв. м. на вул. Трускавецькій, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:022:0159, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту