Про внесення змін до рішень міської ради

19.01.2018 366

Про внесення змін до рішень міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2018 року № ____

Про внесення змін
до рішень міської ради

Розглянувши клопотання фізичних осіб про відміну окремих пунктів рішення міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 87 від 11.01.2018р.), керуючись статтями 12, 118, 121, 140, 141, 142, 145 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Відмінити підпункт 1.11. пункту 1 рішення міської ради від 30 листопада 2017 р. № 954 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва та ведення городництва», у зв’язку із уточненням прізвища заявника.
1.1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Тисменицькій, для ведення садівництва, Сакаль Івану Миколайовичу, прож. на вул. ***.
2. Відмінити підпункт 1.39. пункту 1 рішення міської ради від 30 листопада 2017 р. № 958 «Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність та постійне користування земельних ділянок», у зв’язку із уточненням кадастрового номеру.
2.1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у власність земельну ділянку площею 716 кв. м. на вул. Винниченка, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, Андрейко Оксані Йосипівні, прож. на вул. ***.
3. Відмінити підпункт 1.8. пункту 1 рішення міської ради від 28 вересня 2017 р. № 847 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)», у зв’язку із уточненням цільового призначення.
3.1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 80 кв. м. на вул. Зварицькій, для ведення садівництва, Сов’яку Мирославу Станіславовичі, прож. на вул. ***.
4. Відмінити підпункт 1.21. пункту 1 рішення міської ради від 25 грудня 2007 р. № 477 «Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам земельних ділянок», у зв’язку із зміною власника.
4.1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Зварицькій, 49, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, Струтинській Лесі Семенівні, прож. на вул. ***.
5. Фізичним особам, вказаним у п. 1, 3, 4 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
6. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту