Про внесення змін у рішення сесії від 06.03.2015 р. №1553 «Про передачу у спільну власність територіальних громад Львівської області заклад культури «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина»

19.01.2018 371

Про внесення змін у рішення сесії  від 06.03.2015 р. №1553  «Про передачу у спільну власність  територіальних громад  Львівської області заклад культури  «Заслужений Прикарпатський ансамбль  пісні та танцю України «Верховина»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___ »__________2018 року № ___

Про внесення змін у рішення сесії
від 06.03.2015 р. №1553
«Про передачу у спільну власність
територіальних громад
Львівської області заклад культури
«Заслужений Прикарпатський ансамбль
пісні та танцю України «Верховина»

Беручи до уваги зміни до Бюджетного кодексу України та рішення Львівської обласної ради від 20.06.2013 № 804 «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Львівської області закладу культури «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол ______ від ___.01.2018р.), у відповідності до ст. 90 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності, керуючись п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до п.5 рішення сесії від 06.03.2015 р. №1553 «Про передачу у спільну власність територіальних громад Львівської області заклад культури «Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» та викласти у такій редакції:
Рекомендувати Львівській обласній раді включити наступних представників Дрогобицької міської ради до складу комісії з питань прийому-передачі вказаного закладу:
– Росоху Ростислава Васильовича – начальника відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
– Кулиняка Степана Львовича – начальника відділу правового забезпечення виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
– Яводчака Одега Васильовича – начальника відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради;
– Ацедонського Зоряна Тарасовича – директора Заслуженого Прикарпатського ансамблю пісні та танцю України «Верховина»;
– Дацюка Олега Юрійовича – голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту