Про встановлення меморіальної дошки В’ячеславу Чорноволу на фасаді Дрогобицького ліцею №3

07.12.2022 5726

Про встановлення меморіальної дошки В’ячеславу Чорноволу на фасаді Дрогобицького ліцею №3

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про встановлення меморіальної
дошки В’ячеславу Чорноволу на
фасаді Дрогобицького ліцею №3.

Розглянувши лист-звернення від 02.12.2022 року депутатів Дрогобицької міської ради Р.Курчика, Р.Шагали, Г.Іваночко, Б.Звіра, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та «Положенням про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобич», затвердженим рішенням сесії від 25.20.2013 № 1149 , враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму та інформації (протокол №_____від _____2022р.), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. З нагоди 85-річння від дня народження В’ячеслава Чорновола встановити меморіальну дошку на фасаді Дрогобицького ліцею №3 ім. В’ячеслава Чорновола за адресою: вул. Завалля,12 у м. Дрогобич.
2. Витрати на виготовлення, встановлення та відкриття зазначеного пам’ятного знаку будуть здійснені за рахунок заявника.
3. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (С.Лецик) провести облік та реєстр пам’ятного знаку-рельєфу у п.1 даного рішення відповідно до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту