Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення у наданні згоди на виготовлення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, у продовженні договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у припиненні договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми

21.05.2018 356

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної  документації земельної ділянки, у затвердженні матеріалів з виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення  земельної ділянки зі зміною цільового призначення у наданні згоди на виготовлення технічної  документації щодо поділу та об’єднання  земельної ділянки, у продовженні договору строкового сервітуту  для обслуговування малої архітектурної форми,  у включенні в перелік для продажу земельної ділянки, у  внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у припиненні договору про встановлення  особистого строкового сервітуту для  розміщення малої архітектурної форми

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
________ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ________ 2018 року № ___

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у наданні згоди на виготовлення технічної
документації земельної ділянки,
у затвердженні матеріалів з виготовлення
проектів землеустрою щодо відведення
земельної ділянки зі зміною цільового призначення
у наданні згоди на виготовлення технічної
документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки,
у продовженні договору строкового сервітуту
для обслуговування малої архітектурної форми,
у включенні в перелік для продажу земельної ділянки,
у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради,
у припиненні договору про встановлення
особистого строкового сервітуту для
розміщення малої архітектурної форми

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 87 від 11.01.2018р., № 95 від 13.04.2018р., № 96 від 25.04.2018р., № 97 від 03.05.2018р., № 98 від 10.05.2018р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Федоровичу Андрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 625 кв.м. на пров. Тепличному 164, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
1.2. Панів Лілії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 633 кв.м. на пров. Тепличному 161, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
1.3. Нечипір Ользі Дмитрівні прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 970 кв.м. на вул. П. Орлика, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
1.4. Вайнапель Андрію Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 45 кв.м. на вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.5. Залокоцькому Андрію Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1200 кв.м. на вул. І. Франка, для індивідуального садівництва.
1.6. Комарницькому Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 600 кв. м. на вул. Ольжича, 22, для індивідуального садівництва.
1.7. Прокопіву Ігорю Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 45 кв. м. на вул. Стрийській, 11, для обслуговування прибудови.
1.8. Ковалю Анатолію Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 350 кв.м. на вул. Нафтовиків, для індивідуального садівництва.
1.9. Савицькій Ганні Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 400 кв.м. на вул. Гнатюка, для індивідуального садівництва.
1.10. Янів Наталії Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1200 кв.м. на вул. Горішня Брама, для індивідуального садівництва.
1.11. Петричко Оксані Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 630 кв. м. на вул. Руданського, для індивідуального садівництва.
1.12. Ліщинській Юлії Йосипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 628 кв. м. на вул. Горішня Брама, для індивідуального садівництва.
1.13. Петрівській Христині Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Шота Руставелі, для будівництва та обслуговування житлового будинку.
1.14. Бучковському Андрію Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Грабовського, для індивідуального садівництва.
1.15. Нанівському Ігору Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 500 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.16. Гурській Ірині Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 600 кв.м. для індивідуального садівництва.
2. Відмовити у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки громадянам :
2.1. Грицик Світлані Олексіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 804 кв.м. на вул. Холмській для будівництва і обслуговування житлового будинку.
3. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення:
3.1. Петрашу Олегу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 835 кв.м. на вул. Остроградського, 2, для будівництва та обслуговування житлового будинку.
4. Відмовити у наданні згоди на виготовлення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
4.1. ТзОВ «Крок – Техбуд» (В. Драний), земельну ділянку площею 2289 кв.м. на вул. Рєпіна 18.
5. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
5.1. Паристій Валентині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 600 кв.м. на вул. Фабричній, для ведення городництва.
6. Відмовити у припиненні договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми:
6.1. Фрайту Роману Мироновичу, прож. м. Дрогобич, земельної ділянки площею 25 кв.м. на вул. Грушевського.
7. Відмовити у продовженні договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми:
7.1. Швадчак Оксані Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 9 кв.м. на пл. Злуки, для обслуговування кіоску.
8. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу шляхом аукціону громадянину:
8.1. Моску Сергію Валерійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 100 кв.м. на вул. А. Шептицького.
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту