Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом аукціону

11.03.2019 455

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки у включенні в перелік для  продажу земельних ділянок  несільськогосподарського призначення у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення договору  строкового сервітуту для обслуговування  малої архітектурної форми  у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом аукціону

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2019 року ______

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у наданні згоди на виготовлення технічної
документації земельної ділянки
у включенні в перелік для
продажу земельних ділянок
несільськогосподарського призначення
у внесенні змін у рішення
у наданні дозволу на укладення договору
строкового сервітуту для обслуговування
малої архітектурної форми
у включенні в перелік для продажу земельної ділянки
несільськогосподарського призначення шляхом аукціону

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( протоколи №114 від 17.01.2019р., №116 від 14.02.2019р., № 117 від 21.02.2019р., № 118 від 05.03.2019р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Волошин Людмилі Павлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 942 кв.м. на вул. Шота Руставелі, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Пагуті Назарію Ростиславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 113 кв.м. на вул. Лесі Українки, для індивідуального садівництва.
1.3. Волошину Богдану Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 10 кв.м. на вул. Ковальській, для обслуговування нежитлового приміщення.
1.4. Смітюх Іванні Михайлівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 43 кв.м. на вул. Малий Ринок, 3/28, для обслуговування нежитлового приміщення.
1.5. Корягіній Ганні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 10 кв.м. на вул. Ковальській, для обслуговування нежитлового приміщення.
1.6. Середницькому Юрію Олексійовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 10 кв.м. на вул. Ковальській, для обслуговування нежитлового приміщення.
1.7. Ангельському Василю Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 12 кв.м. на вул. О. Гончара, 6, для іншої житлової забудови.
1.8. Покришці Івану Дмитровичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 708 кв.м. на вул. Шептицького, для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.
2. Відмовити у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки:
2.1. Коваль Мар’яні Василівні, Ковалю Степану Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 910 кв.м. на вул. Лесі Українки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
3.1. Соляк Оксані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв.м. на вул. Грабовського, для індивідуального садівництва.
3.2. Слободяну Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.3. Славник Галині Миронівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
4. Відмовити в укладенні договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми:
4.1. Янко Анні Іллівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м., на вул. В. Великого, для розміщення малої архітектурної форми.
5. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення:
5.1. Танчук Ліні Борисівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 390 кв.м., на вул. В. Великого, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
5.2. Мартинюку Володимиру Дмитровичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 338 кв.м. на вул. Гайдамацькій, 3, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
6. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу шляхом аукціону:
6.1. ТзОВ « Кіноконцертний комплекс «Прометей» (А. Гелиш), земельну ділянку орієнтовною площею 130 кв.м. на вул. Шевченка.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту