Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у включені в перелік земельних ділянок право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), у продовженні договору оренди земельної ділянки, у включені в перелік земельних ділянок які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у включенні в перелік на викуп земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна

29.05.2024 8193

Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у включені в перелік  земельних ділянок право оренди яких підлягають продажу  на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі  електронного аукціону),  у продовженні договору оренди земельної  ділянки, у включені в перелік  земельних ділянок які підлягають продажу  на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі  електронного аукціону), у затвердженні  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  у включенні в перелік на викуп  земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у включені в перелік земельних ділянок
право оренди яких підлягають продажу
на конкурентних засадах
(на земельних торгах у формі
електронного аукціону),
у продовженні договору оренди земельної
ділянки, у включені в перелік земельних ділянок
які підлягають продажу
на конкурентних засадах
(на земельних торгах у формі
електронного аукціону), у затвердженні
проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки,
у включенні в перелік на викуп земельної ділянки
під об’єктом нерухомого майна

 

Розглянувши заяви фізичної та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи №84 від 15.05.2024р. та № 85 від 22.05.2024р.) керуючись статтями 12, 81, 123, 124, 134, 186, підпунктом 5 пункту 27 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Відмовити у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Солевар 108/3» (Мар’яна КОВАЛЬ), на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1230 га на вул. Самбірська, 108/3, м. Дрогобич, у зв’язку з тим, що для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку рішенням сесії від 09.04.2024 року №2345 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» надано дозвіл на виготовлення документації.
2. Відмовити у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для облаштування дитячого майданчика ОСББ «Солевар 108/3» (Мар’яна КОВАЛЬ), на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1230 га на вул. Самбірська, 108/3, м. Дрогобич у зв’язку з тим, що ділянка являється вільною, можлива передача її лише шляхом проведення електронних торгів.
3. Відмовити Гурському Мар’яну Мар’яновичу, прож. м. Дрогобич у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення з передачею в оренду земельну ділянку площею 0,0106 га на вул. 22 січня, 109, м. Дрогобич у зв’язку з відсутністю об’єкта нерухомого майна.
4. Відмовити у включенні в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону):
4.1.ТзОВ агрофірма «Ватра» (Мирослав ЯНІВ), земельну ділянку орієнтовною площею 15 га в с. Болехівці Дрогобицького району, для товарного сільськогосподарського виробництва терміном на 10 років, згідно кадастрового плану земельної ділянки та витягу з ДЗК це пасовище.
4.2. ТзОВ агрофірма «Ватра» (Мирослав ЯНІВ), земельну ділянку орієнтовною площею 15 га в с. Болехівці Дрогобицького району, для товарного сільськогосподарського виробництва терміном на 10 років, у зв’язку з тим, що земельна ділянка знаходиться частково на території садибної житлової забудови і частково в санітарно- захисній зоні відстійника ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал»
5. Відмовити Зайцевій Лесі Володимирівні, прож. м. Дрогобич, у продовженні договору оренди земельної ділянки площею 1000 кв.м на вул. Шептицького, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:069:0260 для городництва у зв’язку з тим, що орендар втратив право на продовження згідно п. 3.1. договору оренди земельної ділянки і оскільки земельна ділянка являється вільною, можлива передача її в оренду лише шляхом проведення електронних торгів.
6. Відмовити Чуклі Галині Степанівні, прож. м. Стебник, у включенні в перелік земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельну ділянку орієнтовною площею 28 кв. м , в м. Стебник для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, у зв’язку з невідповідністю містобудівній документації (розташована в зоні житлової та громадської забудови в центральній частині міста).
7. Відмовити ОСББ «Пролісок» (Т. Дзиндзюра) у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку земельну ділянку площею 0,0505 га на вул. П. Орлика, 20/1, м. Дрогобич у зв’язку з тим, що ділянка являється вільною, можлива передача її лише шляхом проведення електронних торгів.
8. Відмовити Черевко Олександрі Павлівні, прож. м. Дрогобич у включенні в перелік на викуп під об’єктом нерухомого майна земельну ділянку площею 67 кв.м. на вул. Січових Стрільців, 14 м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:009:0323, та рекомендувати звернутися з заявою про включення на викуп земельної ділянки після зменшення її площі шляхом поділу до площі під наявним об’єктом нерухомості.
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту