Про доопрацювання облікової документації пам’ятки архітектури місцевого значення «Комплекс споруд Дрогобицького солеварного заводу» (ох. №1834)

16.04.2018 413

Про доопрацювання облікової  документації пам’ятки архітектури  місцевого значення «Комплекс  споруд Дрогобицького солеварного  заводу» (ох. №1834)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від « ____ »___________2018 року № ______

Про доопрацювання облікової
документації пам’ятки архітектури
місцевого значення «Комплекс
споруд Дрогобицького солеварного
заводу» (ох. №1834)

З метою збереження історичної частини м. Дрогобича на території ДП «Солевиварювальний дрогобицький завод», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування», наказом Міністерства культури від 11.03.2013 № 158, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від __________2018р. № ____) і постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від_______ 2018 р. №___), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) доопрацювати облікову документацію на пам’ятку архітектури місцевого значення «Комплекс споруд Дрогобицького солеварного заводу» (ох. №1834) виготовлену у 2008 р. згідно з вимогами наказу Міністерства культури від 11.03.2013 № 158.
1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (О.Савран) виділити кошти відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) на виконання робіт, зазначених у п.1 даного рішення в сумі 30,0 тис. гривень.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик)

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту