Про заборону розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в центральній частині м. Дрогобич (в межах історичного ареалу міста)

19.03.2018 508

Про заборону розміщення  тимчасових споруд для провадження  підприємницької діяльності  в центральній частині м.  Дрогобич  (в межах історичного ареалу міста)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ 2018 року № _____

Про заборону розміщення
тимчасових споруд для провадження
підприємницької діяльності
в центральній частині м. Дрогобич
(в межах історичного ареалу міста)

З метою розгляду електронної петиції від 15.02.2018р. “Про заборону розміщення МАФів (малих архітектурних форм), тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в центральній частині ДРОГОБИЧА”, відповідно до ст. 231 Закону України “Про звернення громадян” та п.44 ч.1 ст.26 Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Заборонити розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в центральній частині м. Дрогобич (в межах історичного ареалу міста).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та екології (голова комісії – Т. Демко).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту