Про запровадження мораторію та заборону на розміщення нових МАФів, які є тимчасовими спорудами для провадження підприємницької діяльності в Дрогобичі

19.03.2018 805

Про запровадження мораторію та заборону  на розміщення нових МАФів, які є тимчасовими спорудами для провадження підприємницької діяльності в Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХXXV сесія 7 скликання
РІШЕННЯ

від __________ 2018 року № _____

Про запровадження мораторію та заборону
на розміщення нових МАФів, які є тимчасовими спорудами
для провадження підприємницької діяльності в Дрогобичі

Керуючись ст. ст. 25,26,59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, зважаючи на думку громадськості міста Дрогобич, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля транспорту та зв’язку (протокол № 57 від 21.03.2018р.) міська рада вирішила:
1. Заборонити виїзну торгівлю з малої архітектурної форми (візка,тощо), крім днів проведення загальноміських заходів або ярмарок, розміщення МАФів (малих архітектурних форм), тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в центральній частині Дрогобича (в зоні історичної частини міста).
2. Запровадити мораторій на розміщення нових МАФів (малих архітектурних форм), які є тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності на території Дрогобича до 01 січня 2020 року.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т. Демко).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту