Про зарахування учасника бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

09.06.2016 615

Про зарахування учасника бойових  дій в зоні АТО на квартирний облік  у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, затвердження рішення  житлової комісії 2 Спеціального Центру  Швидкого Реагування Державної Служби  України з Надзвичайних Ситуацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від  _________  № _____

Про зарахування учасника бойових

дій в зоні АТО на квартирний облік

у виконавчому комітеті Дрогобицької

міської ради, затвердження рішення

житлової комісії 2 Спеціального Центру

Швидкого Реагування Державної Служби

України з Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши звернення гр. Іванціва М.О., враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 08.06.2016 № 6), керуючись п.п. 19, 21, 33, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 41, 45 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради та у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, встановити черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО згідно з додатком № 1 учасника бойових дій Іванціва Мирослава Олексійовича, 1964 року народження, який тимчасово не працює. Проживає у благоустроєній квартирі № 31 в житловому будинку № 76 на вул. Грушевського, дві кімнати житловою площею 27,1 кв. м. На цій площі проживає шість осіб: сім’я заявника в кількості 4-х осіб: заявник, Іванців М.С. – дружина, Кархут Н.М. – дочка, Кархут В.В. – внучка, та дочка Іванців О.М і внучка Дорош Ю.Ю.

Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.

Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,

пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення

житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.

  1. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 26.05.2016 № 8) про:

– включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, майора служби цивільного захисту Франасюка Віталія Валерійовича на підставі пп. 4 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” як учасника бойових дій;

– зарахування на квартирний облік для одержання житлової площі на підставі відсутності відповідної житлової площі та включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, старшого прапорщика служби цивільного захисту Прутяна Юрія Володимировича на підставі пп. 4 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” як учасника бойових дій.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

 

Міський голова                                                                                Т. Кучма

 Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту