Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельних ділянок

19.01.2018 450

Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок та технічної документації  з землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2018 року № __

Про затвердження матеріалів
проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
та технічної документації
з землеустрою щодо встановлення
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
земельних ділянок

Розглянувши заяви фізичних та юридичних осіб та матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 87 від 11.01.2018р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою, щодо відведення земельних ділянок та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Гудиму Миколі Івановичу, прож. ***, земельну ділянку площею 628 кв. м. на вул. Грицая, 14, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Арнаутовій Вірі Григорівні, прож. на вул. ***, земельну ділянку площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Коссак Галині Михайлівна, прож. на вул. ***, земельну ділянку площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Чверенко Ірині Богданівні, прож. на вул. ***, земельну ділянку площею 628 кв. м. на вул. Шептицького, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Костирку Володимиру Михайловичу, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Кициляку Миколі Стефановичу, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 700 кв. м. на вул. Станіславська – П.Орлика (ділянка №3), кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Паласевич Ірині Львівні, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 625 кв. м. на пров. Тепличному, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Федьків Іванні Василівні, прож. на вул. ***, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Дорошенка, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Грицай Марії Ярославівні, прож. вул. ***, Грицай Роману Миколайовичу, прож. вул. ***, Грицай Миколі Романовичу, прож. ***, Лялюк Ірині Миколаївні, прож. вул. ***, Андренко Анжеліці Романівні, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 844 кв. м. на вул. Л. Українки, 35, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Качмару Тарасу Мирославовичу, прож. ***, земельну ділянку площею 449 кв. м. на вул. Сагайдачного, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Стецьківу Тарасу Романовичу, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 700 кв. м. на вул. Станіславська – П. Орлика (ділянка №10), кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Костюку Максиму Володимировичу, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 700 кв. м. на вул. Станіславська- П. Орлика (ділянка №5), кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Чугаєву Олександру Володимировичу, прож. вул. ***, Погореловській Марії Миколаївні, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Б. Хмельницького, 15, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Петренку Миколі Орестовичу, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 618 кв. м. на пров. Тепличний, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Войтович Орисі Володимирівні, прож. ***, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Людкевича, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Кльоц Вірі Орестівні, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 562 кв. м. на вул. Трускавецькій, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Геврик Оксані Тарасівні, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 135 кв. м. на вул. Тихій, 16, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати безоплатно у власність для ведення садівництва земельні ділянки громадянам:
2.1. Войтович Орисі Володимирівні, прож. ***, земельну ділянку площею 760 кв. м. на вул. Людкевича, кадастровий номер ***, для індивідуального садівництва.
3. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
3.1. Малиш Наталії Григорівні, прож. ***, земельну ділянку площею 154 кв. м. на вул. Г. Брама, 31, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.2. Яртиму Володимиру Васильовичу, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 600 кв. м. на вул. Коцюбинського, 5, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.3. Горбяк Марії Максимівні, прож. на вул. ***, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Бетховена, 27, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.4. Солтису Мирославу Степановичу, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. П. Орлика 28б, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.5. Дзядусь-Пилипів Лесі Василівні, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 611 кв. м. вул. Східна, 8, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3.6. Муц Галині Романівні, прож. вул. ***, земельну ділянку площею 1000 кв. м. вул. І. Франка, 330, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
4. Затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових приміщень, будівель і споруд:
4.1. Білінській Ярославі Григорівні, прож. ***, земельну ділянку площею 60 кв. м. вул. Самбірська, 56/3, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
5. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
5.1. Дашкевич Марії Миколаївні, прож. *** земельну ділянку площею 165 кв. м. вул. Вербовій, 21, кадастровий номер ***, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
6. Відділу у місті Дрогобичі Міськрайонного управління у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту