Про затвердження Меморандуму про співпрацю та Концепції відбудови та сталого економічного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області

14.12.2022 5682

Про затвердження Меморандуму про співпрацю та Концепції відбудови та сталого економічного розвитку  Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Меморандуму про співпрацю та
Концепції відбудови та сталого економічного розвитку
Дрогобицької міської територіальної громади
Львівської області

З метою розвитку співпраці між Дрогобицькою міською радою Львівської області та ГО «Мережа захисту національних інтересів «АНТС», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від ____________ № _____), керуючись ст. ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Меморандум про співпрацю між Дрогобицькою міською радою Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області та Громадською організацією «Мережа захисту національних інтересів “АНТС”» по реалізації Проєкту № UKR096 «Зміцнення громад заради перемоги та відродження України» «Зміцнення громадської довіри» USAID/UCBI III (додається).
2. Затвердити Концепцію відбудови та сталого економічного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади (додається).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту