Про затвердження положення Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

19.01.2018 439

Про затвердження положення Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XXXIII сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 30 січня 2018 року №_____

Про затвердження положення
Дрогобицького міського центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

З метою приведення у відповідність положення про Дрогобицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до постанови Кабінету Міністрів України від 1серпня 2013р. № 573 «Про затвердження Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» із змінами, внесеними згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №528 від 19.07.2017р., враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (від_________2018 р. №__ ), керуючись п.1 ст.11 та п.4 ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити Положення Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді згідно з додатком №1.
2. Вважати такими, що втратили чинність:
– пункт 2 ухвали Дрогобицької міської ради від 28 грудня 2004 року №440 «Про заходи щодо вдосконалення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю »;
– пункт 5 рішення Дрогобицької міської ради від 12 лютого 2016 року №135 «Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради».
3. Виконання даного рішення покласти на директора Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (О. Матчишин).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту