Про затвердження Положення про управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради

24.02.2023 5932

Про затвердження Положення  про управління соціального захисту  населення Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2023 року № ____

 

Про затвердження Положення
про управління соціального захисту
населення Дрогобицької міської ради

У зв’язку з передачею функцій призначення та виплати житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу до Пенсійного фонду України, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» та здійснення делегованих повноважень управлінням соціального захисту населення Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № _____ від _________ ) та з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ___ від _________ ), керуючись п. 27 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради у новій редакції (додається).
2. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Дрогобицької міської ради від 12 березня 2021 року № 233 «Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради».
3. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман) та з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту