Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування конструкцій зовнішньої реклами у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади

21.11.2022 5451

Про затвердження Порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем,  що перебуває у комунальній власності, для  розташування конструкцій зовнішньої реклами  у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Порядку визначення розміру
плати за тимчасове користування місцем,
що перебуває у комунальній власності, для
розташування конструкцій зовнішньої реклами
у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади

З метою урегулювання порядку визначення розміру плати за користування місцями, які перебувають у комунальній власності та надаються розповсюджувачам зовнішньої реклами для розташування конструкцій зовнішньої реклами, керуючись Законом України «Про рекламу», постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами» (зі змінами), беручи до уваги Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», відповідно до ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ______ від ___________ ), постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ______ від ___________ ), міська ради в и р і ш и л а:
1. Затвердити Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування конструкцій зовнішньої реклами у населених пунктах Дрогобицької міської територіальної громади згідно з Додатком 1.
2. Вважати таким, що втратило чинність рішення Дрогобицької міської ради від 02.03.2017 № 637 «Про затвердження порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування рекламних конструкцій у місті Дрогобичі».
3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Стебницької міської ради від 27.04.2018 №402 «Про затвердження порядку визначення розміру плати за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розташування комунальних конструкцій у місті Стебник».
4. Відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради в разі надання, продовження чи переоформлення дозволу на розміщення конструкцій зовнішньої реклами, вносити відповідні зміни в договір на тимчасове
користування місцем розташування рекламного засобу, що перебуває в комунальній власності, згідно цього рішення.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик), з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту