Про затвердження порядку денного ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради

12.02.2018 374

Про затвердження порядку денного  ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

Від 22 лютого 2018 року № _____

Про затвердження порядку денного
ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХІV сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Звіт про міський бюджет м. Дрогобича за 2017 рік.
2.2. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2018 рік.
3. Про продовження терміну дії договорів оренди, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності Дрогобицької міської ради.
4. Земельні питання.
4.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів відведення земельних ділянок, у виділенні земельної ділянки для розміщення малих архітектурних форм, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у припиненні договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми.
4.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність .
4.3. Про внесення змін до рішень міської ради.
4.4. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
4.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельних ділянок.
4.6. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
4.7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4.8. Про продовження терміну оренди земельної ділянки.
4.9. Про припинення права користування земельною ділянкою.
4.10. Про продовження договору особистого строкового сервітуту
4.11. Про припинення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ.
5. Про затвердження цільової Програми надання фінансової допомоги щодо ремонту казарменого житлового фонду військового містечка №7 в м. Дрогобичі, для розміщення та проживання військовослужбовців окремого підрозділу військової частини 3002 ЗОТО Національної гвардії України на 2018 рік
6. Про звільнення від оплати адміністративного збору за проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичних осіб та внесення змін до відомостей про них щодо установ та закладів мм. Дрогобича та Стебника підпорядкованих відділу освіти і відділу культури та мистецтв.
7. Про затвердження цільової Програми придбання технічних пристроїв – реєстраторів POLICE DVR RD – 792 та технічних пристроїв для блокування транспортних засобів на 2018 рік.
8. Про внесення змін у структуру Міської центральної бібліотечної системи.
9. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту