Про затвердження порядку денного ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

19.01.2018 389

Про затвердження порядку денного  ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

Від 30 січня 2018 року № ______

Про затвердження порядку денного
ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2018 рік.
3. Питання приватизації.
3. 1. Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності Дрогобицької міської ради.
3.2. Про підтвердження факту перебування гідротехнічних споруд в комунальній власності Дрогобицької міської ради.
3.3. Про продовження терміну дії договорів оренди, передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності Дрогобицької міської ради.
4. Земельні питання.
4.1. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земельних ділянок.
4.2. Про затвердження матеріалів технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність та постійне користування земельних ділянок.
4.3. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, та надання в оренду земельної ділянки.
4.4. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки.
4.5. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
4.6. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків.
4.7. Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ.
4.8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
4.9. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4.10. Про надання в оренду та продовження терміну оренди земельних ділянок.
4.11. Про передачу земельних ділянок в постійне користування, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вул. Стрийській, 61.
4.12. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
4.13. Про проведення інвентаризації та встановлення меж парку «Новонароджених».
4.14. Про внесення змін до рішень міської ради.
5. Питання освіти, культури, молодіжної політики, медицини, спорту та туризму.
5. 1. Про затвердження Програми про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника.
5.2. Про прийняття Програми військово – патріотичного виховання молоді та участі населення у заходах оборонної роботи, популяризації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на 2018 – 2025 роки
5.3. Про затвердження міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій».
5.4. Про затвердження заходів на 2018 рік до Комплексної Програми «Дрогобич – місто Івана Франка» на 2015-2020 роки в м.Дрогобичі».
5.5. Про передачу нежитлових будівель філій Стебницького Народного дому на баланс Стебницької міської ради.
5.6. Про внесення змін у рішення сесії від 06.03.2015 року № 1553 “Про передачу у спільну власність територіальних громад Львівської області закладу культури “Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю “Верховина”.
5.7. Про затвердження Програми забезпечення зубного протезування пільгової категорії населення мм. Дрогобича та Стебникана 2018 рік.
5.8. Про затвердження положення Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
5. 9. Про внесення доповнень до програми соціально – економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2018 рік.
5.10. Про затвердження комплексної програми “Розвиток туризму в місті Дрогобичі 2016 – 2018 роки з змінами та доповненнями у 2018 році.
5.11. Про внесення змін до рішення сесії від 15.12.2016 року № 508 “Про затвердження комплексної програми “Розвиток туризму в місті Дрогобичі 2016 – 2018 роки зі змінами та доповненнями у 2017 році”.
6. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міст Дрогобича на 2018 рік.
7. Про затвердження Програми мобілізаційної підготовки місцевого значення щодо забезпечення виконання заходів, пов’язаних із призовом громадян України на строкову військову службу, військову службу за контрактом та мобілізації людських і транспортних ресурсів в особливий період для забезпечення Збройних Сил України на 2018-2019 роки.
8. Про Програму «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній, 2 в м.Дрогобичі, Львівської області під спортивно – тренувальний молодіжний комплекс». Перший пусковий комплекс.
9. Про затвердження пріоритетних напрямків проектів, реалізація яких відбувається за рахунок коштів громадського бюджету (бюджету участі).
10. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 № 41 «Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання».

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту