Про затвердження порядку денного ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради

19.11.2018 344

Про затвердження порядку денного  ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 29 листопада 2018 року № _____

Про затвердження порядку денного
ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний сорок другої сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХLІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2018 рік.
3. Питання приватизації.
3.1. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурсних засадах шляхом проведення електронного аукціону.
3.2. Про передачу в оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича.
3.3. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом (способом) викупу.
4. Земельні питання.
4.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у передачі земельної ділянки з комунальної у державну власність.
4.2. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
4.3. Про внесення змін до рішень міської ради.
4.4. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 05.09.2018 року № 1344.
4.5. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва та передачу в оренду земельної ділянки.
4.6. Про затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
4.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок.
4.8. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передачу у постійне користування земельної ділянки.
4.9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва та передачу у власність земельних ділянок.
4. 10. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок.
4.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,площею 0,0100 га по вул. Д. Галицького включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону, та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку.
4.12. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. М. Грушевського.
4.13. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків.
4.14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
4.15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок індивідуального садівництва.
4.16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4.17. Про надання в оренду, продовження терміну оренди земельних ділянок.
4.18. Про прийняття земельних ділянок у комунальному власність територіальної громади м. Дрогобича.
4.19. Про припинення права користування земельною ділянкою.
4.20. Про земельні торги.
4.21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.
4.22. Про продаж земельних ділянок у власність.
4.23. Про продовження терміну дії рішень міської ради.
5. Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міст Дрогобича на 2019 рік.
6. Про затвердження Програми створення міського резерву матеріально – технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на період до 2022 року.
7. Про утворення комісії по врегулюванню ситуації по вивозу твердих побутових відходів у м. Дрогобичі.
8. Затвердження комплексної Програми “Розвиток туризму в місті Дрогобичі 2019 – 2021 роки”.
9. Про внесення змін до міського цільової програми “Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році”.
10. Про встановлення меморіальної таблиці на будинку, де в 1941 р. містився провід ОУН.
11. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 № 41 “Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання” та від 12.02.2016 № 135 “Про затвердження положень про департамент, управлінн6я та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради”.
12. Звіт про роботу заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань.
13. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
14. Про встановлення розміру орендної плату за оренду нежитлових приміщень (Тустань).
15. Про затвердження міської цільової програми «Безпечне місто Дрогобич» 2018-2023 роки.
16. Про затвердження Програми здійснення Дрогобицькою міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств, установ та організацій у 2018 році.
17. Про затвердження нової редакції Статуту КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Львівської області.
18.Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту