Про затвердження порядку денного ХLV сесії Дрогобицької міської ради

08.12.2023 6995

Про затвердження  порядку денного  ХLV сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження порядку денного
ХLV сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХLV  сесії Дрогобицької міської ради:

1. Про затвердження порядку денного  ХLV  сесії Дрогобицької міської ради.

2. Бюджетні питання.
2.1. Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
ПРОГРАМИ
2.3. Про затвердження Програми забезпечення умов діяльності депутатів Дрогобицької міської ради на 2024 рік.
2.4. Про затвердження Програми сприяння виконанню рішень судів, інших виконавчих документів  та сплати судового збору на 2024 рік
2.5 Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.6. Про затвердження Програми  літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у  літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому» на 2024 рік.
2.7. Про затвердження програми Дрогобицької міської ради «Про персональні стипендії міського голови в галузі освіти та культури для обдарованих дітей на 2024 рік».
2.8. Про затвердження цільової програми Дрогобицької міської ради «Підготовка та проведення заходів відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької  міської  ради у 2024 році з оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій та обдарованої молоді».
2.9. Про затвердження міської цільової програми Дрогобицької міської ради «Шкільний громадський бюджет Дрогобицької  міської територіальної громади» на 2024 рік.
2.10. Про затвердження Програми «Подарунок від Святого Миколая»
на 2024 рік.
2.11. Про затвердження Програми розвитку футболу на території
Дрогобицької міської територіальної громади на 2024-2026 роки.
2.12. Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту на 2022-2024 роки».
2.13. Про затвердження Програми Шкільні спортивні ліги Дрогобицької міської територіальної громади на 2023-2024 роки.
2.14. Про затвердження Програми фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту «Медик»  м. Дрогобича на 2024 рік.
2.15. Про затвердження Програми відзначення державних, професійних та міських свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед  Дрогобицькою
територіальною громадою на 2024 рік.
2.16. Про затвердження Програми з міжнародного і транскордонного
співробітництва та європейської інтеграції  Дрогобицької територіальної громади на 2024 рік.
2.17. Про затвердження Програми виготовлення та розміщення реклами соціальних програм і програм розвитку на 2024 – 2025 роки.
2.18. Про затвердження Програми фінансування комунальної установи «Дрогобицький медичний інформаційно-аналітичний центр» Дрогобицької міської ради на 2023 рік.
2.19.Про затвердження Програми фінансування комунальної установи «Дрогобицький медичний інформаційно-аналітичний центр» Дрогобицької міської ради на 2024 рік.
2.20. Про затвердження Програми покриття вартості комунальних послуг та енергоносіїв комунальних закладів охорони здоров’я Дрогобицької
міської територіальної громади на 2024 р.
2.21. Про затвердження Програми забезпечення медикаментами, медичними виробами по пільгових рецептах ветеранів війни та пільгової категорії населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік
2.22. Про затвердження Програми забезпечення мешканців Дрогобицької міської територіальної громади ендопротезами суглобів для надання медичної допомоги пацієнтам із  ураженням органів опорно-рухового апарату на 2024 рік.
2.23. Про затвердження Програми забезпечення зубного протезування
пільгової категорії населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.24. Про затвердження Програми надання спеціалізованої стоматологічної ортопедичної допомоги учасникам АТО та ООС на 2024 рік.
2.25. Про затвердження Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.26.  Про затвердження програми «Фінансове  забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва  об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на  вул. Спортивній,2   у м.Дрогобич, Львівської області  під  спортивно- тренувальний молодіжний  комплекс».
2.27. Про затвердження програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації , виготовлення відеоматеріалів про події та заходи Дрогобицької громади у 2024 році.
2.28. Про затвердження місцевої програми інформатизації «Цифрова Дрогобицька громада» на 2022-2024 роки (нова редакція).3. Питання освіти, культури, спорту.
3.1. Про затвердження Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на території Дрогобицької міської територіальної громади.
4. Питання майна громади.
4.1. Про надання дозволу  на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
4.2. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава,
буд. 81/1, площею 406,7 м. кв.
4.3. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. М. Грушевського,
буд. 2, пл. 305,5 м. кв.
4.4. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, буд. 20/2, площею 349,7 м. кв.
4.5. Про затвердження Програми оренди комунального майна на території Дрогобицької міської ради на 2024 рік.
4.6. Про затвердження Програми приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради на 2024 рік.

5. Питання житлово – комунального господарства.
5.1 Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади.

6. Питання соціального характеру.
6.1. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

7. Земельні питання.
7. 1. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради .
7. 2. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування
земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
7. 3. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земель та про продовження терміну дії рішень Дрогобицької міської ради.
7.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки.
7.5. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та про продовження терміну дії рішень міської ради.
7.6. Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
7.7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
та передачу в постійне користування земельної ділянки для будівництва та
обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
7.8. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки та передачі в оренду земельних ділянок.
7.9. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки.
7.10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
7.11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель частини територіальної громади
Дрогобицької міської ради.
7.12. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок.
7.13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та про передачу у постійне користування земельної ділянки.
7.14. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна та передачу в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
7.15. Про припинення права користування земельною ділянкою та про надання в постійне користування земельної ділянки.
7.16. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки.
7.17. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу
у власність під об’єктами нерухомого майна.
7.18. Про розтермінування СП ТзОВ «ІСМ» оплати боргу по орендній платі за земельну ділянку на вул. Тураша, 20 в м. Дрогобич.
7.19. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання  дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

8. Різне.

 Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту