Про затвердження порядку денного LІ сесії Дрогобицької міської ради

29.05.2024 8165

Про затвердження  порядку денного  LІ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

LІ сесія восьмого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 6 червня 2024 року № ______

 

 

Про затвердження порядку денного
LІ сесії Дрогобицької міської ради  

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити порядок денний LІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного LІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
2.2. Звіт про виконання бюджету Дрогобицької міської територіальної громади за І-ий квартал 2024 року.
Програми.
2.3. Про затвердження цільової Програми покращення обороноздатності військової частини А4648 на 2024 рік.
2.4. Про затвердження цільової Програми покращення обороноздатності військової частини А4821 на 2024 рік.
2.5. Про затвердження цільової Програми покращення обороноздатності військової частини А4638 на 2024 рік.
2.6. Про затвердження Програми покращення матеріально – технічного забезпечення патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Національної гвардії України на 2024 рік.
2.7. Про внесення змін в Програму формування податкової культури у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2024 роки.
2.8.Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 08.12.2022 року № 1384.( «Пакунок малюка”).
2.9.Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 8 по вул. Тиха, в м. Дрогобич що потребує відновлення, який постраждав
внаслідок пожежі, яка виникла 11 квітня 2024 року.

3. Питання культури, освіти.
3.1. Про присвоєння імені о. Северина Сапруна Дрогобицькій дитячій
музичної школи №1.
3.2. Про присвоєння імені Володимира Івасюка Стебницькій дитячій
музичній школі.
3.3. Про внесення змін до Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня.
3.4. Про затвердження списку та розміру одноразової грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня за 2023 рік.
3.5. Про затвердження списку та розміру одноразової стипендії для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади за 2023 рік.
3.6. Про затвердження Статутів закладів загальної середньої освіти у новій редакції.

4. Питання житлово – комунального господарства.
4.1. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території в районі вулиць Євгена Коновальця та Северина Наливайка в м. Дрогобич Львівської області”.
4.2. Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту та технічного переоснащення) об’єктів, що здійснюються за бюджетні кошти у 2024 році.
4.3. Про списання будинку з балансу КП «Управитель «ЖЕО» ДМР.

5. Земельні питання.
5.1. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у продовженні договору оренди земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки.
5.2. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у включені в перелік земельних ділянок право оренди яких підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), у продовженні договору оренди земельної ділянки, у включені в перелік земельних ділянок
які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, у включенні в перелік на викуп земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
5.3. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
5.4. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна та передачу в оренду земельних ділянок.
5.5. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки.
5.6. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
5.7. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється.
5.8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
5.9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування
громадянам чи юридичним особам).
5.10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту.
5.11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
5.12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення.
5.13. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
5.14. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки.
5.15. Про продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту.
5.16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва .
5.17. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельну ділянку.
5.18. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельну ділянку на вул. Тураша, 20 в м. Дрогобичі.
5.19. Про припинення права постійного користування земельними ділянками.
5.20. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою КП «Дрогобичтеплоенерго».
5.21. Про припинення права користування земельною ділянкою ТзОВ «Прикарпатська будівельна компанія».
5.22. Про припинення права користування земельною ділянкою та передачу в оренду земельних ділянок.
5.23. Про внесення змін до договору оренди землі № 2024/13.
5.24. Про надання дозволу на передачу в суборенду земельної ділянки.
5.25. Про продаж земельних ділянок у власність
5.26. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
5.27. Про затвердження матеріалів технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів та передачу у приватну власність.
5.28. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.
5.29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва.
5.30. Про затвердження проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки, яка перебуває в оренді Лучківа В.Р. для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва.
5.31.Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу
у власність під об’єктами нерухомого майна.
5.32. Про розтермінування МКП ФІРМА «ГЕЯНА» оплати боргу по орендній платі за земельну ділянку на вул. Трускавецькій, 73.
5.33. Про розтермінування ТзОВ «ЄТІ ПРО» оплати боргу по орендній платі за земельну ділянку на вул. Наливайка-Гайдамацька.
5.34. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
5.35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,5903 га, що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Трускавецька, про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах окремими лотами, земельної ділянки та про продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
5.36. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, площею 4588 кв.м., що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич (в межах населеного пункту), вул. Грінченка; кадастровий номер: 4610600000:01:076:0178 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).

6. Питання майна громади.
6.1. Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вулиці С. Бандери, 8.
6.2. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
6.3. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення.
6.4. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
6.5. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
6.6. Про дострокове припинення договорів оренди нерухомого майна, що належать до комунальної власності Дрогобицької міської ради Львівської області.
6.7. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності.
6.8 Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
6.9. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: с. Новошичі, вул. Т. Шевченка, 195 .
6.10. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.

7. Питання правового характеру.
7.1. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 14.09.2023 №1859.
7.2. Про затвердження нової редакції статуту КП «Дрогобицька лазня».
7.3 Про внесення змін та доповнення Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.

8. Різне

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту