Про затвердження Програми компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян на 2024 рік

19.12.2023 7119

Про затвердження Програми  компенсаційних виплат на  пільговий проїзд автомобільним  транспортом окремим категоріям громадян на 2024 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______


Про затвердження Програми
компенсаційних виплат на
пільговий проїзд автомобільним
транспортом окремим
категоріям громадян на 2024 рік   

На виконання Закону України «Про автомобільний транспорт», відповідно до ст.143 Конституції України, ст.85, 91 Бюджетного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від _________) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № __ від_________), керуючись п.22, 27 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян на 2024 рік (далі – Програма) згідно з додатком.
2. Підприємствам, що надають послуги з перевезення пасажирів міським автомобільним транспортом загального користування, забезпечити безоплатний проїзд окремих категорій громадян за умови пред’явлення багатофункціональної електронної пластикової картки “Картка дрогобичанина”.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) забезпечити фінансування Програми в межах асигнувань на 2024 рік.
4. Рішення чинне з 01 січня 2024 року до 31 грудня 2024 року.
5. Виконання цього рішення покласти на начальника управління соціального захисту населення (І.Терлецький).
6. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман).

 Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту