Про затвердження Програми «Організація з підготовки проведення Новорічно- Різдвяних свят у м. Дрогобичі на 2017р.»

20.11.2017 376

Про затвердження Програми  «Організація з підготовки  проведення  Новорічно- Різдвяних свят у м. Дрогобичі на 2017р.»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__________сесія ____ скликання
РІШЕННЯ

від __________ 2017 року № ____

Про затвердження Програми
«Організація з підготовки
проведення Новорічно- Різдвяних
свят у м. Дрогобичі на 2017р.»

З метою належної підготовки проведення святкування Новорічно – Різдвяних свят у м. Дрогобичі, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від __________2017 року № ____ «Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2017 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово–комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № _____від _________ 201 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ______ 201 року), та керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Організація з підготовки проведення Новорічно-Різдвяних свят у м. Дрогобичі на 2017р.» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 4018600 «Інші видатки».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т. Демко).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту