Про затвердження Програми покращення матеріально – технічного забезпечення патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Національної гвардії України на 2024 рік

29.05.2024 8170

Про затвердження Програми покращення  матеріально – технічного забезпечення   патрульної роти м. Дрогобич військової  частини 3002 Національної гвардії України  на 2024 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про затвердження Програми покращення
матеріально – технічного забезпечення
патрульної роти м. Дрогобич військової
частини 3002 Національної гвардії України
на 2024 рік

 

З метою розв’язання нагальних проблем з проведенням ремонтів та реконструкцій казарменого житлового фонду та будівель військового містечка №7 в м. Дрогобичі, які виникли при розміщенні та проживанні на території військового містечка військовослужбовців патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Національної гвардії України, а саме реконструкції будівлі штаба патрульної роти м. Дрогобич, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _____2024 № ___), керуючись п.23 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Покращення матеріально-технічного забезпечення патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Національної гвардії України на 2024 рік » (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (Оксані САВРАН) здійснити фінансування Програми у межах затверджених асигнувань у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій.

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту