Про затвердження Програми розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2018 рік

11.12.2017 361

Про затвердження Програми розвитку  інвестиційної діяльності, співробітництва  та європейської інтеграції м. Дрогобича  на 2018 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

Від ______ 201_ року № _____

Про затвердження Програми розвитку
інвестиційної діяльності, співробітництва
та європейської інтеграції м. Дрогобича
на 2018 рік

З метою забезпечення роботи по створенню сприятливого інвестиційного клімату в м. Дрогобичі, налагодження ефективного співробітництва з містами інших держав, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від________________№_______), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2018 рік (згідно з додатком №1).
2. Відповідальність за виконання Програми розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2018 рік покласти на відділ економіки (І. Юзьв’як).
3. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2018 р.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту