Про затвердження програми «Розвиток культури та туризму у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки» (Нова редакція)

21.11.2022 5471

Про затвердження  програми «Розвиток культури та туризму у  Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки» (Нова редакція)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження програми
«Розвиток культури та туризму у
Дрогобицькій міській територіальній громаді
на 2022-2024 роки» (Нова редакція)   

З метою закріплення основних позитивних тенденцій соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади, створення належних умов для популяризації кращих зразків української і світової культури, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від __________ 2021 р. № _____ «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2022 рік», враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від ___________2021 р.) і освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № ____ від ___________2021 р.), керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити програму «Розвиток культури та туризму у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки » (Нова редакція) згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів затверджених управлінню культури та розвитку туризму.
3. Виконання цього рішення покласти на в.о начальника управління культури та розвитку туризму С Лецика.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту