Про затвердження Програми соціально-психологічної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на період до 2018року

06.12.2016 440

Про затвердження Програми соціально-психологічної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на період до 2018року

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____грудня 2016 року №___________

Про затвердження Програми
соціально-психологічної підтримки
учасників антитерористичної операції
та членів їх сімей на період до 2018року

З метою підвищення соціально-психологічної підтримки учасників антитерористичної операції, та їх сімей, відповідно до Закону України від 21.06.2001 № 2558-ІІІ «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 573 « Про затвердження Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 495 від 17.07.2015 «Про внесення змін до Загального положення про центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», а також на виконання завдань, визначених Указом Президента України від 18.03.2015 N 150 “Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 N 359-р “Про затвердження плану заходів щодо медичної, психологічної, професійної реабілітації та соціальної адаптації учасників антитерористичної операції” враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (від____________2016 р. №____ ), керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити Програму соціально-психологічної підтримки учасників антитерористичної операції, та їх сімей на період до 2018 року Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (додається).
2. Виконання даного рішення покласти на директора Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (О. Матчишин).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту