Про затвердження проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки, яка перебуває в оренді Лучківа В.Р. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

29.05.2024 8179

Про затвердження проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельної ділянки, яка перебуває в оренді Лучківа В.Р. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про затвердження проекту землеустрою,
що забезпечує еколого-економічне
обґрунтування сівозміни та впорядкування
угідь земельної ділянки, яка перебуває
в оренді Лучківа В.Р.
для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва

 

Розглянувши заяву фізичної особи про затвердження матеріалів проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь орендованої земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 84 від 15.05.2024р.) керуючись статтями 12, 23, 83, 93, 186 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 52 Закону України «Про землеустрій», і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Лучківу Василю Романовичу, прож. с. Бистриця Дрогобицького району, матеріали з виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь на орендовану земельну ділянку кадастровий номер 4621286100:04:000:0161, площею 48,5549 га, зі зміною виду угідь з «сіножаті» (код КВЗУ 002.01) на «рілля» (код КВЗУ 001.01), за межами населених пунктів на території колишньої Раневицької сільської ради Дрогобицького району Львівської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2. Орендарю Лучківу В.Р для підготовки документів звернутися в управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради для внесення змін в договір оренди земельної ділянки від 10.12.2020 року.
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради внести зміни в пункт 2.1 договору оренди вищезазначеної земельної ділянки.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту