Про зміну типів та назв загальноосвітніх навчальних закладів та затвердження нових редакцій статутів закладів середньої освіти мм. Дрогобича та Стебника

14.01.2019 876

Про зміну типів та назв загальноосвітніх навчальних закладів та затвердження нових  редакцій статутів закладів середньої освіти  мм. Дрогобича та Стебника

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
Рішення

від ______________2019 №______

Про зміну типів та назв загальноосвітніх
навчальних закладів та затвердження нових
редакцій статутів закладів середньої освіти
мм. Дрогобича та Стебника

На виконання ст. 13 Закону України «Про освіту, ст. 9 Закону України «Про загальну середню освіту», з врахуванням рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _______.2019 року № ___), керуючись п.30 ч.1 ст. 26, ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Змінити типи та назви загальноосвітніх навчальних закладів мм. Дрогобича та Стебника на заклади загальної середньої освіти згідно з додатком.
2. Затвердити нові редакції статутів закладів загальної середньої освіти у терміни, передбачені додатком.
3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області (П. Сушко) провести зміни, передбачені у пункті 1 цього рішення та підготувати нові редакції статутів, передбачені пунктом 2 цього рішення у терміни, передбачені додатком з дотриманням вимог законодавства України.
4. Директорам закладів загальної середньої освіти здійснити заходи для внесення змін у Виписку з Єдиного державного реєстру фізичних осіб-підприємців та громадських формувань по відповідних закладах загальної середньої освіти.
5. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області П.Сушка.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту