Про конкурсну комісію

23.01.2017 394

Про конкурсну комісію

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2017 року № _____

Про конкурсну комісію

Розглянувши лист відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Урбан), керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій», у зв’язку із втратою чинності Наказу Міністерства Аграрної політики та продовольства України від 25.09.2012 № 579 „Про затвердження Порядку закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах” та враховуючи Положення «Про порядок проведення земельних торгів на території Дрогобицької міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 18.08.2016 р. №340, і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Утворити конкурсну комісію у складі згідно з додатком №1.
2. Конкурсній комісії надати повноваження для вчинення необхідних дій з метою підготовки лотів (земельних ділянок) до продажу на земельних торгах та для продажу права оренди на земельних торгах, шляхом відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах.
3. Комісії, утвореній згідно з цим рішенням, з метою підготовки лотів до проведення земельних торгів, оголосити конкурс щодо відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах шляхом розміщення оголошення в Народному часописі «Галицька Зоря» та на офіційному веб-сайті Дрогобицької міської ради, та, у разі потреби, в інших ЗМІ.
4. Конкурс проводити не пізніше 15 робочих днів з дня публікації оголошення. Прийом документів від конкурсантів завершити за 3 робочі дні до дати конкурсу.
5. Критерієм відбору виконавця визначити: вартість та строк виконання робіт та обов’язок фінансування підготовки лотів до проведення земельних торгів за рахунок виконавця.
6. Витрати, здійснені виконавцем земельних торгів, на підставі укладеного за результатами конкурсу договору, на підготовку лоту до проведення земельних торгів, відшкодовуються переможцем земельних торгів по кожному лоту окремо.
7. Міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) за результатом проведення конкурсу укласти договір з переможцем на виконання робіт з виконавця земельних торгів по кожному лоту окремо.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту