Про ліквідацію психолого-медико-педагогічної консультації та створення комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області, затвердження Положення про інклюзивно – ресурсний центр

20.11.2017 529

Про ліквідацію психолого-медико-педагогічної консультації   та створення комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний  центр» Дрогобицької міської ради Львівської області,  затвердження Положення про інклюзивно – ресурсний центр

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія ________ скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2017 року № _____

Про ліквідацію психолого-медико-педагогічної консультації
та створення комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний
центр» Дрогобицької міської ради Львівської області,
затвердження Положення про інклюзивно – ресурсний центр

Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно Законів України «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» та з метою приведення структури освіти у відповідність до потреб сучасної економіки та інтеграції в європейський освітній, економічний та культурний простір, забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого – педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого – педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження інклюзивної освіти, враховуючи протокол постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій і постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації №_____ від_______
вирішила:
1. Ліквідувати з 01.02.2018 року психолого-медико-педагогічну консультацію (ПМПК) відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
2. Доручити відділу освіти (П. Сушку) внести зміни у штатний розпис відділу освіти.
3. Створити комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області (далі – ІРЦ) з 01.02.2018 року.
4. Затвердити Положення про «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області, згідно з додатком 1.
5. Затвердити штатний розпис інклюзивно-ресурсного центруДрогобицької міської ради Львівської області, згідно з додатком 2.
6. Затвердити режим роботи міського інклюзивно – ресурсного центру Дрогобицької міської ради Львівської області, згідно з додатком 3.
7. Визначити уповноваженим органом управління інклюзивно – ресурсним центром – відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області.
8. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити заходи для подальшої державної реєстрації комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області, відповідно до встановленого законодавством порядку.
9. Управлінню фінансів Дрогобицької міської ради щорічно передбачати фінансування видатків з міського бюджету на утримання інклюзивно-ресурсного центру Дрогобицької міської ради Львівської області.
10. Виконання цього рішення покласти на начальника відділу освіти П.Сушка.
11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) і постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту