Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

19.12.2023 7053

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______


Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельних
ділянок в натурі (на місцевості) для ведення
товарного сільськогосподарського виробництва  

Розглянувши заяви фізичних осіб про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 75 від 06.12.2023р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186 Земельного кодексу України, Закону України “Про землеустрій», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості):
1.1.Стельмах Оксані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 1,0752 га в с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (відповідно до Сертифікату на право на земельну частку (пай) серія РН №500993, виданого на підставі розпорядження Дрогобицької районної державної адміністрації від 13.09.2000 року №284, зареєстрованого в Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) за № 150).
1.2.Стельмах Оксані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,1628 га в с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (відповідно до Сертифікату на право на земельну частку (пай) серія РН №500993, виданого на підставі розпорядження Дрогобицької районної державної адміністрації від 13.09.2000 року №284, зареєстрованого в Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) за № 150).
1.3.Стельмах Оксані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2171 га в с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (відповідно до Сертифікату на право на земельну частку (пай) серія РН №500974, виданого на підставі розпорядження Дрогобицької районної державної адміністрації від 13.09.2000 року №284, зареєстрованого в Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) за № 149).
1.4.Стельмах Оксані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 2,1281 га в с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (відповідно до Сертифікату на право на земельну частку (пай) серія РН №500974, виданого на підставі розпорядження Дрогобицької районної державної адміністрації від 13.09.2000 року №284, зареєстрованого в Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) за № 149).
1.5.Дашко Ганні Іванівні, прож. с.Брониця Дрогобицького району, на земельну ділянку орієнтовною площею 2,1478 га в с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (відповідно до Сертифікату на право приватної власності на землю (середню земельну частку) серія ЛВ №124357, виданого на підставі Броницької Ради народних депутатів від 28.12.1997 року №28, зареєстрованого в Книзі записів сертифікатів на право приватної власності на землю (середню земельну частку) за № 172).
1.6.Дашко Ганні Іванівні, прож. с.Брониця Дрогобицького району, на земельну ділянку орієнтовною площею 0,2199 га в с. Брониця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва відповідно до Сертифікату на право приватної власності на землю (середню земельну частку) серія ЛВ №124357, виданого на підставі Броницької Ради народних депутатів від 28.12.1997 року №28, зареєстрованого в Книзі записів сертифікатів на право приватної власності на землю (середню земельну частку) за № 172).

2. Фізичним особам, вказаним у пункті 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

 Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту