Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки

08.12.2023 6924

Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про надання дозволу на зміну
конфігурації земельної ділянки

Розглянувши клопотання Комунального підприємства «Снятинський господар» Дрогобицької міської ради Львівської області (Владислав МАЗУР) про надання згоди на зміну конфігурації земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ____ від 06.12.2023р.), керуючись статтями 12, 186 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку статей 25, 26 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (зі зміною конфігурації земельної ділянки без зміни її площі):
1.1. Комунальному підприємству «Снятинський господар» Дрогобицької міської ради Львівської області (Владислав МАЗУР), на земельну ділянку площею 29 882 кв. м. за межами с. Брониця Дрогобицького району, кадастровий номер 4621280600:02:000:1727, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Рішення Дрогобицької міської ради від 29.06.2023 року №1748 «Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки» вважати таким, що втратило чинність.
3. Юридичній особі, зазначеній у п. 1 цього рішення, звернутися до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства, для розроблення технічної документації із землеустрою. Розроблення технічної документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

 Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту