Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки

07.12.2022 5699

Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу
на зміну цільового призначення
земельної ділянки

Розглянувши заяву юридичної особи щодо надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки, враховуючи детальний план території земельної ділянки, рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №__ від ______.2022р.), керуючись ст.ст. 12, 20, 184, 185 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на зміну її цільового призначення:
1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Барком» (О. Баран) на зміну цільового призначення земельної ділянки площею 0,8399 га на території колишньої Броницької сільської ради (за межами населеного пункту) Дрогобицького району, кадастровий номер 4621280600:04:000:0653, за рахунок земель: з цільового призначення – 01.01 «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» у землі: цільове призначення – 01.13 «для іншого сільськогосподарського призначення», вид використання – для обслуговування нежитлових будівель свиноферми.

2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту