Про надання дозволу на переукладання договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності Дрогобицької міської ради

11.12.2017 506

Про надання дозволу  на переукладання договору оренди нежитлового приміщення  комунальної власності Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 р. № ____

Про надання дозволу на переукладання
договору оренди нежитлового приміщення
комунальної власності Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання КП «Муніципальна варта» ДМР., врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 14.12.2017 року №54), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, згідно зі ст.13 Регламенту міської ради, міська рада вирішила:
1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4 площею 83,2 кв. м. з КП «Муніципальна варта» ДМР, терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для КП «Муніципальна варта» ДМР встановити у розмірі 1,00 грн без ПДВ в рік.
2. Зобов’язати орендаря виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО та укласти договір оренди, відповідно до уточненої площі, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту