Про надання дозволу на розміщення конструкції зовнішньої реклами у місті Дрогобичі по вул. В.Великого (біля паркінгу торгового центру «Park») ФОП Кришіній Нелі Олександрівні

08.07.2024 3794

Про надання дозволу на розміщення конструкції зовнішньої реклами у місті Дрогобичі по вул. В.Великого (біля паркінгу торгового центру «Park») ФОП Кришіній Нелі Олександрівні

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2024 №_______

Про надання дозволу на розміщення конструкції
зовнішньої реклами у місті Дрогобичі по вул. В.Великого
(біля паркінгу торгового центру «Park»)
ФОП Кришіній Нелі Олександрівні»

1.Розглянувши звернення ФОП Кришіної Н.О., щодо надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, керуючись Законом України «Про рекламу», Постановою КМУ від 29.12.2003 №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 10.11.2022 №342 «Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади» та пп.13 п. а ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Надати дозвіл на встановлення зовнішньої реклами строком на п’ять років ФОП Кришіній Нелі Олександрівні, на рекламоносій типу «LED-екран на опорній стійці», двосторонній, розміром 5120мм х 2880мм у кількості 1 одиниця, за адресою місто Дрогобич, вул. В.Великого (біля паркінгу ТЦ «Park»).
2. ФОП Кришіній Нелі Олександрівні:
2.1. До виконання робіт, пов’язаних зі встановленням конструкції зовнішньої реклами, приступити після отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.
2.2. Розроблення необхідної технічної документації, монтаж (демонтаж) конструкції зовнішньої реклами здійснювати спеціалізованими підприємствами, установами чи організаціями з врахуванням вимог викладених у листі Управління патрульної поліції у Львівській області від 18.06.2024 №13490/41/12/02-2024.
3.Відповідальність за технічний стан конструкції зовнішньої реклами, порушення вимог техніки безпеки під час розміщення та експлуатації рекламоносія несе розповсюджувач зовнішньої реклами згідно із законодавством.
4.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту