Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення

07.12.2022 5598

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про надання дозволу на розробку
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки зі зміною
цільового призначення

Розглянувши клопотання юридичної особи та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № ____ від ___.___.2022р.), керуючись статтями 12, 20, 184, 185, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл ОСББ «22-го Січня, 26-а» (І. Мхітарян) на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сагайдачного, площею 482 кв. м., кадастровий номер 4610600000:01:014:0166 із зміною цільового призначення з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (під влаштування дитячого та спортивного майданчика)».

2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту