Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків

19.11.2018 508

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2018 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 102 від 29.06.2018 р., № 104 від 09.08.2018 р., № 105 від 30.08.2018р., № 106 від 20.09.2018р., № 107 від 04.10.2018р., № 108 від 18.10.2018р., № 109 від 25.10.2018р., № 111 від 16.11.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Бреню Ігорю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 892 кв. м. на вул. Стуса – Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Седляру Юрію Миколайовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 998 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Головатому Юрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 980 кв. м. на вул. Самбірська, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Кравець Марії Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Колесі Михайлу Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 587 кв. м. на вул. 22 Січня, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Піціву Роману Євгеновичу, прож. с. Меденичі, Дрогобицького р-н, земельну ділянку орієнтовною площею 828 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Данилків Марії Володимирівні, прож. с. Снятинка, Дрогобицького р-н, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Бринько Тетяні Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Бриньку Михайлу Васильовичу, прож. с. Городище, Дрогобицького р-н, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Матковському Олегу Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 767 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Савчак Марії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 720 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Рощупкіні Анні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 950 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Коротчину Богдану Ярославовичу, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтованою площею 850 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Городинській Валентині Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 862 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Терлецькому Сергію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Андрошулік Мар’яні Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 680 кв. м. на вул. Тарнавського, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Курус Оксані Юліанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 766 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Колодію Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Бараняку Ігорю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Баб’яку Івану Іллічу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 663 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Слонському Михайлу Ярославовичу, прож. с. Воля Якубова, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Лехкару Назарію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Климку Ігорю Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 932 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва:
2.1. Конончуку Андрія Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 980 кв. м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
2.2. Бачко Наталії Леонідівні, прож. с. Раневичі, земельну ділянку площею 1110 кв. м. на вул. Самбірській , для індивідуального садівництва.
2.3. Паращак Наталії Теодорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 585 кв. м. на вул. Завіжна, для індивідуального садівництва.
2.4. Іжику Михайлу Володимировичу, прож. с. Залужани, Дрогобицького р-н, земельну ділянку площею 1123 кв. м. на вул. Стуса, для індивідуального садівництва.
2.5. Бігуняк Галині Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 595 кв. м. на вул. Петлюри, для індивідуального садівництва.
2.6. Гроцкісу Миколі Альфонсасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 809 кв. м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва.
2.7. Магуру Тарасу Ярославовичу, прож. с. Модричі, Дрогобицького району, земельну ділянку площею 483 кв. м. на вул. У. Кравченко, для індивідуального садівництва.
2.8. Маскулі Петру Осиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. І. Франка, для індивідуального садівництва.
2.9. Слободян Івану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
2.10. Гамківу Павлу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 741 кв. м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
2.11. Залокоцькому Андрію Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. І. Франка, для індивідуального садівництва.
2.12. Семеновій Оксані Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 193 кв. м. на вул. Холмській, для індивідуального садівництва.
2.13. Семеновій Оксані Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 193 кв. м. на вул. Холмській, для індивідуального садівництва.
2.14. Павлишаку Денису Зеноновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 720 кв. м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва.
3. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів:
3.1. Смолі Ірині Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 28 кв. м. на вул. Київській (біля будинку № 27/2), для будівництва індивідуального гаражу.
3.2. Цісельському Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 18 кв. м. на вул. Раневицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
3.3. Фрунзеті Олександру Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 37 кв. м. на вул. Бориславській, для будівництва індивідуального гаражу.
3.4. Поваричу Оресту Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 20 кв. м. на вул. Кн. Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
4. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту