Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка)

06.12.2016 552

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2016 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків
(присадибна ділянка)

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 32 від 23.08.2016 р., №43 від 15.11.2016 р., №45 від 01.12.2016р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка):
1.1. Гаврильчику Андрію Васильовичу, прож. на вул. Глібова, 14, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Глібова, 14, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.2. Федьків Іванні Василівні, прож. на вул. Дорошенка, 18, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Дорошенка, 18, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.3. Хлопику Роману Михайловичу, прож. на вул. 22 Січня, 123, земельну ділянку орієнтовною площею 811 кв. м. на вул. 22 Січня, 123, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.4. Козловському Вадиму Михайловичу, прож. на вул. Козловського, 65, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 334 кв. м. на вул. Козловського, 65, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.5. Слотило Василю Миколайовичу, прож. на вул. Барського, 17/1, земельну ділянку орієнтовною площею 659 кв. м. на вул. Барського, 17/1, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.6. Близник Михайліні Володимирівні, прож. на вул. Пластунів, 31, земельну ділянку орієнтовною площею 421 кв. м. на вул. Пластунів, 31, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.7. Мороз Марії Миколаївні, прож. на вул. Львівська, 26, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 415 кв. м. на вул. Львівська, 26/2, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.8. Андрейко Марті Миколаївні, прож. на вул. Є. Коновальця, 15, кв. 37, Заторській Наталії Богданівні, прож. на вул. Будівельна, 31/3 земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Стрийська, 415, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.9. ОСББ «Резон» (М. Вітульська), земельну ділянку орієнтовною площею 4044 кв. м. на вул. Є. Коновальця, 9/1, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.10. ОСББ «Резон-1» (М. Вітульська), земельну ділянку орієнтовною площею 7059 кв. м. на вул. Є. Коновальця, 9/2, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.10. Зайцевій Лесі Ярославівні, прож. на вул. Буковинська, 20, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Буковинська, 20, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.11. Височанській Ользі Михайлівні, прож. на вул. Чехова, 15, Височанському Станіславу Святославовичу, прож. на вул. Чехова, 15, Височанському Віталію Святославовичу, прож. на вул. Чехова, 15 земельну ділянку орієнтовною площею 453 кв. м. на вул. Чехова, 15, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.12. Лазарів Розалії Григорівні, прож. на вул. Залізняка, 3, Герману Володимиру Петровичу, прож. на вул. Залізняка, 3, Герман Оксані Степанівні, прож. на вул. Залізняка, 3, земельну ділянку орієнтовною площею 554 кв. м. на вул. Залізняка, 3, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.13. Ридель Яні Степанівні, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 1, Борисову Олександру Сергійовичу, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 2, Синишину Олексію Даниловичу, прож. вул. Виговського, 43, м. Самбір, Левандовській Надії Федорівні, Левандовському Анатолію Євгеновичу, Левандовській Євдокії Сергіївні, Левандовському Євгену Анатолійовичу, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 4, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Рівна, 2, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.14. Босаку Зіновію Володимировичу, прож. на вул. П. Орлика, 14, кв. 6, Босаку Василю Зіновійовичу, прож. на вул. Залужанська, 15, земельну ділянку орієнтовною площею 657 кв. м. на вул. Залужанська, 15, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Фізичним та юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту