Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

29.05.2024 8176

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок під об’єктами  нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок під об’єктами
нерухомого майна

 

 

Розглянувши заяви фізичних та юридичних осіб про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 84 від 15.05.2024р. та № 85 від 22.05.2024р.), керуючись ст.ст. 12, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 ЗУ «Про землеустрій», відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна:
1.1. Грацоню Михайлу Любомировичу, прож. м. Трускавець, на земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Сливова, 1, СТ «Озерне», м. Стебник, для індивідуального садівництва.
1.2. Стасінчуку Руслану Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 49 кв. м. на вул. Гончара, 1, м. Дрогобич, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
1.3. Дрогобицькому відділенню спілки вчителів-полоністів України імені Святої Ядвіги (М. Мацькович), на земельну ділянку орієнтовною площею 632 кв. м. на вул. Трускавецька, 9, м. Дрогобич, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. ТзОВ «Брати» (І. Макух), на земельну ділянку орієнтовною площею 5190 кв. м. на вул. Грінченка, 12, м. Дрогобич, для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості.
1.5. Куцопею Ігорю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку орієнтовною площею 2509 кв. м. на вул. Стрийській, 266, м. Дрогобич, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
2. Фізичним та юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (МАРТА СЛОТИЛО).

Міський голова      Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту