Про надання дозволу на списання заборгованості

11.12.2017 413

Про надання дозволу  на списання заборгованості

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія __ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ________2017 року №____

Про надання дозволу
на списання заборгованості

У зв’язку з ліквідацією КПГХ «Їдальня гімназії», враховуючи рекомендації ліквідаційної комісії КПГХ «Їдальня гімназії» (протокол № ___ від ______________), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від ____________), керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства фінансів України від 02.04.2014 № 372 «Про затвердження Порядку бухгалтерського обліку окремих активів та зобов’язань бюджетних установ та внесення змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку бюджетних установ» міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл КПГХ «Їдальня гімназії» на списання кредиторської заборгованості ПАТ «Банк Національний кредит » в сумі 6 910,93 грн.
2. Надати дозвіл КПГХ «Їдальня гімназії» на списання заборгованості на користь відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради за водопостачання в сумі 697,36 грн. та за послуги з організації харчування учнів гімназії в сумі 2 255,50 грн.
3. Надати дозвіл КПГХ «Їдальня гімназії» на списання кредиторської заборгованості комунального підприємства громадського харчування «Їдальня гімназії» за товари, роботи, послуги сумі 11247,14 грн.
4. Виконання даного рішення доручити ліквідаційній комісії КПГХ «Їдальня гімназії» (І. Юзьв’як).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту